Tots els pobles

servei

Ens Esforcem Per
Construïm la nostra pròpia marca

Creeu marques independents en línia i utilitzeu les marques en línia per
Impulsa les vendes fora de línia.

ORIGINAL EQUIP FABRICANT

El mètode de producció es progressa a l'enviament on el comprador rep la intenció de desenvolupament i produeix el producte acabat amb la marca registrada de la compra. El cost de producció es pot reduir ja que el comprador no necessita equipar-se amb instal·lacions de producció.

ORIGINAL DISSENY FABRICANT

Desenvolupament del fabricant: on l'empresa de fabricació desenvolupa, dissenya productes amb la marca registrada del comprador segons els requisits del comprador. Es tracta d'un sistema que realitza un servei total per a tots els processos, des de la planificació del producte fins al desenvolupament, la producció, la gestió de la qualitat i el lliurament basat en la tecnologia patentada i la capacitat de l'empresa de fabricació.

EL NOSTRE OBJECTIU

Esperem fer productes que els nostres clients
Estan satisfets amb

Disseny personalitzat

ESFORÇAR PER CONSTRUIR EL SEU PROPI MARCA

L'empresa ha registrat amb èxit moltes marques comercials nacionals i estrangeres a la Xina, els Estats Units, la Unió Europea i altres països. Les nostres marques operen en diferents modes en botigues de gamma alta, supermercats, empreses de comerç electrònic transfronterer i botigues a l'aire lliure. Centrant-nos en el disseny, desenvolupament i innovació de marques independents, s'han creat un gran nombre de productes líders amb drets de propietat intel·lectual independents, una forta competitivitat de qualitat i un alt valor afegit de marca per ajudar-nos a aprofitar la cadena de valor de gamma alta.

Creeu marques independents en línia i utilitzeu marques en línia per impulsar les vendes fora de línia.

Ens centrem en una sèrie de productes d'aspiradora, ampliem les categories de productes horitzontalment i oferim als clients més opcions. Hem creat un departament d'operacions de marca i un centre d'R + D a Suzhou. Tenim previst establir magatzems a l'estranger als Estats Units per subministrar mercaderies directament als majoristes locals, per tal d'evitar comissions addicionals que cobren els intermediaris.

Contacta'ns

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol pregunta o consulta

Categories populars