Tots els pobles

NOSALTRES

Suzhou AZA Net
Electric Technology Co., Ltd

És un fabricant i exportador professional de neteja
Equip

Introducció de la companyia

Suzhou AZA Clean Electric Technology Co., Ltd és una excel·lent empresa d'aspiradores, especialitzada en desenvolupament de productes, fabricació i control de qualitat. Va ser fundada l'any 2009 i es troba a Suzhou, una bonica ciutat prop de Xangai.

L'empresa té una superfície de 10000 metres quadrats, incloent fàbrica d'emmotllament per injecció, fàbrica de muntatge i laboratori. I té la certificació estàndard comercial i social BSCI i la certificació del sistema de gestió de qualitat ISO 9001. Ara té una capacitat anual de 1,000,000 de CV amb 4 línies de muntatge i més de 150 professionals totalment compromesos. I també compta amb un equip tècnic i professional d'alt nivell, equips avançats de producció d'aspiradores i equips de prova.

Els productes han superat la certificació internacional UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD. I venda calenta a Europa, Amèrica, Austràlia, Àsia i altres països i regions. Són molt elogiats per clients de tot el món.

Es pot oferir la cooperació OEM i ODM. Benvingut a visitar-nos i tenir una bona cooperació.

Història del desenvolupament

Els nostres productes es venen bé a Europa, Amèrica, Austràlia, Àsia i altres països i regions. Molt elogiat pels clients de tot el món.

Història del desenvolupament
2009

S'ha trobat fàbrica d'injecció a Suzhou i peces d'injecció de proveïdors. Amb màquines d'injecció de 9 peces, subministrem 10,000 peces d'injecció per dia. Aquesta experiència ens fa saber més sobre la indústria i recopilar més informació sobre la cadena de proveïdors.

2010

Va iniciar negocis d'exportació i importació i va establir una oficina i una sala d'exposició

Ens unim a Alibaba per subministrar una aspiradora i guanyar el proveïdor d'or a alibaba. També assistim a la Fira de Canton i altres fires per desenvolupar més clients.

2016

Gràcies pel suport dels clients, establim la pròpia fàbrica de producció a Suzhou.

La fàbrica té 2 línies de producció amb més de 11 productes. I desenvolupem departament de màrqueting, departament d'R + D, departament de producció, departament de control de qualitat i departament administratiu, amb un total de 80 empleats.

En aquest any, desenvolupem nous productes de 4 peces. Aconsegueix també la comanda Electrolux i ALDI, que ens fan més experiència amb la comanda de promoció i el client de marca.

2017

Mou-te a la nostra nova base, el nou edifici amb 2 plantes. Totalment disposa de línies de producció de 4 peces, personal de 150 peces i productes de 18 peces. Dediqueu-vos a l'aspiradora sense fil, afegim 20 clients nous.

2019

Centrant-nos en l'aspiradora sense fil i el client en línia, desenvolupem el tub telescòpic per a l'aspiradora sense fil, que ajuden al nostre client a estalviar 3 dòlars per peça i a aconseguir el 50% de quota del mercat. Ens ajuda a ser empreses regulades el 2019.

2020

Establir el nostre propi laboratori i disposar de més de 15 màquines de prova especials per a l'aspiradora sense fil i l'aspiradora de mope, inclouen la màquina de prova de rendiment, la màquina de prova de fiabilitat del producte, la prova de vida del motor, la màquina de prova de fiabilitat del raspall. També ABR Laboratory, simula escenaris d'ús del client realitza proves d'aplicacions de fiabilitat.

El nostre honor

La qualitat és més important que la quantitat

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LVD
REACH
RoHS
UN38.3
Certificat de transport marítim

Socis minoristes

Tenim venda calenta a Europa, Amèrica, Austràlia, Àsia i altres països i regions. Són molt elogiats per
Clients d'arreu del món.

Socis minoristes

Productes clau

Contacta'ns

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol pregunta o consulta

Categories populars